Τι πιθανότητες έχει ο Τσαντλί να έρθει Ολυμπιακό;

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στη Μονακό για την απόκτηση του 30χρονου Νασέρ Τσαντλί.

Ο 30χρονος μόνο εύκολη περίπτωση δεν είναι στα… οικονομικά, καθώς οι Μονεγάσκοι ζητούν 8.000.000 ευρώ, ωστόσο η πρόταση που έχει κατατεθεί δεν έχει γίνει γνωστή.

Ωστόσο πόσο εύκολη είναι η υπόθεση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή;

Η απάντηση είναι αρκετά εύκολη!

Ο Βέλγος, μετά την μεταγραφή του στην Γουέστ Μπρομ, η καριέρα του πήρε την κατιούσα, ακόμα και με τη μεταγραφή του στη Μονακό, τα πράγματα δεν άλλαξαν.

Ο ίδιος δεν πήρε ευκαιρίες, δόθηκε δανεικός στην πατρίδα του και επιστρέφει για να… φύγει, καθώς η Μονακό τον έχει στην transfer list.

Ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί σε μια ομάδα, που βρίσκεται στα Ευρωπαϊκά σαλόνια και θεωρεί πως θα είναι ένα βήμα για κάτι μεγαλύτερο, λίγο πριν το φινάλε της καριέρας του.

Με λίγα λόγια αν ο Ολυμπιακός τα βρει με την Μονακό, τότε η μεταγραφή θα πρέπει να θεωρείται κλεισμένη, καθώς ο Τσαντλί «ψήνεται» για μια νέα πρόκληση.

Η Αθλητική Δημοσιογραφία μπήκε στη ζωή μου, από μικρή ηλικία, όταν και έλεγα μικρός "Εγώ γεννήθηκα για Δημοσιογράφος". Φυσικά και οι πανελλήνιες είχαν άλλο όνειρο για μένα, γι' αυτό και με έστειλαν να διοικήσω επιχειρήσεις, αλλά δεν είχαμε τις ίδιες βλέψεις. Μια ιδιωτική σχολή βρέθηκε στο δρόμο μου και έτσι φτάσαμε στο σήμερα, όπου θα με βρείτε σε κάποια μέσα. Αυτό δεν μας αφορά και πολύ, αλλά θα τα λέμε από εδώ.

Start typing and press Enter to search