Το “ευαγγέλιο” του κάθε ποδοσφαιρόφιλου για το EURO!

Το EURO κάνει σέντρα την Παρασκευή 11/6 και πρέπει να είσαι… προετοιμασμένος, αν θες να λέγεσαι πραγματικός φίλος της “στρογγυλής θεάς”.

Σαν γνήσιος και “καμένος” ποδοσφαιρόφιλος θα πρέπει να ακολουθείς ένα τελετουργικό, πριν και μετά τον κάθε αγώνα.

Αρχικά θα πρέπει να ξεκινήσουμε με το ότι το EURO 2020 θα κατέχει ξεχωριστή θέση στην καθημερινότητα σου και ότι έξοδοι, διασκέδαση κλπ θα είναι… παρελθόν! Η μόνη σου διασκέδαση θα είναι το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα που δυστυχώς απολαμβάνουμε κάθε 4 χρόνια.

Το λοιπόν, ξεκινάμε…

  • Περιττό να σου πω πως σε κάθε αγώνα, πρέπει να είσαι εξοπλισμένος με τον τα είδη πρώτης ανάγκης. Αν δεν ξέρεις ποια είναι αυτά θα σου πώ! Πίτσα, μπύρα… ΜΠΥΡΑ (!) όχι κρασί ή άλλο ποτό ασέβαστε. Μετά θα έχεις και λίγο ποπ κορν, ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΣ, απλά για το ντεκόρ, για να τραβήξεις αναμνηστικές φωτογραφίες…
  • ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ! Δεν την τρως πριν την αναμέτρηση ή μετά, αλλά κατά την διάρκεια!
  • Θα πρέπει για να δεις το EURO να έχεις μαζέψει και την παρέα σου, για να είναι πιο ρεαλιστική η εμπειρία της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
  • Πριν από κάθε αγώνα θα πρέπει να βρίσκεστε μπροστά στην τηλεόραση, γιατί έχει την εκπομπή, που θα σου δώσει πληροφορίες, που είναι χρήσιμες για την αναμέτρηση.
  • Κατά την διάρκεια του αγώνα απαγορεύονται οι συζητήσεις, που δεν έχουν σχέση με την αναμέτρηση.
  • Μετά τον αγώνα ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ κανεις από τη θέση του, γιατί θα πρέπει να κάνετε το δικό σας post game με την παρέα.
  • Αν θες να πας τουαλέτα, πηγαίνεις πριν ή μετά τον αγώνα! Α, υπάρχει και το ημίχρονο…
  • ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακολουθείς μετά το παιχνίδι τα highlights του αγώνα, γιατί στην λεπτομέρεια κρύβεται το… μυστικό.
  • Να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις διαβάσει εφημερίδες, άρθρα και ότι άλλο, για να γνωρίζεις τα πάντα για τη διοργάνωση! Δεν γίνεται να μην ξέρεις σε ποιο γήπεδο παίζουν οι δυο χώρες, ποιο είναι το ρόστερ τους, σε ποιό όμιλο ανήκουν κλπ…
  • ΤΕΛΟΣ Υποχρεωτικό είναι να δεις τα πάντα πριν και μετά το παιχνίδι. Οι δηλώσεις ακόμα και από τον οδηγό του λεωφορείου της κάθε αποστολής είναι χρήσιμες για την αναμέτρηση.

Αυτά!!! ΠΡΟΣΕΧΕ!!! Αν δεν κάνεις τα παραπάνω, σε όλη τη διάρκεια του EURO, τότε μη το δεις καλύτερα! Εμείς θέλουμε ανθρώπους με μπέσα και αγάπη προς το ποδόσφαιρο, όχι ψεύτικους!

Η Αθλητική Δημοσιογραφία μπήκε στη ζωή μου, από μικρή ηλικία, όταν και έλεγα μικρός "Εγώ γεννήθηκα για Δημοσιογράφος". Φυσικά και οι πανελλήνιες είχαν άλλο όνειρο για μένα, γι' αυτό και με έστειλαν να διοικήσω επιχειρήσεις, αλλά δεν είχαμε τις ίδιες βλέψεις. Μια ιδιωτική σχολή βρέθηκε στο δρόμο μου και έτσι φτάσαμε στο σήμερα, όπου θα με βρείτε σε κάποια μέσα. Αυτό δεν μας αφορά και πολύ, αλλά θα τα λέμε από εδώ.

Start typing and press Enter to search