Η Ουκρανία ξύπνησε και… κοιμήθηκε σε λίγα λεπτά

Την Ουκρανία, η αλήθεια είναι, την καταλάβαμε ότι έπαιζε χθες από τις μπλε εμφανίσεις…

Α, και λίγα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, που σκόραρε τα δυο γκολ!

Η Ουκρανία αδίκησε τον εαυτό της και σχεδόν στο περισσότερο χρόνο του αγώνα, δεν μπορούσε να δημιουργήσει μια ευκολία. Λάθη δεν ήταν τόσο πολλά, ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει.

Η Ολλανδία από το πρωτο λεπτό μπήκε με… άγριες διαθέσεις, ειδικά ο Μέμφις Ντεπάι έκανε “πλάκα” στην δεξιά πλευρά, μέχρι που τον μάρκαραν δυο. Εκεί κοντρόλαραν τον Ολλανδό αστέρα, ωστόσο ο Βαινάλντουμ άρχισε τις επιθέσει από τη μέση.

Η Ολλανδία έχασε κλασικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά πήρε το προβάδισμα των δυο γκολ και κάπου εκεί… χαλάρωσε. Η Ουκρανία το εκμεταλλεύτηκε και έδειξε πως η γκολάρα του Γιαρμολένκο ήταν το… ξυπνητήρι. Και όχι, άδικα!

Το φάουλ το εκμεταλλεύτηκε πλήρως και έφερε το παιχνίδι στα ίσια, αλλά η Ολλανδία ανέβασε στροφές και οι φιλοξενούμενοι “μπλόκαραν”, σαν φοβήθηκαν και δε δικαίωσαν την ανωτερότητα, που είχαν για λίγα λεπτά.

Βέβαια οι “Οράνιε” θα μπορούσαν να μετρούσαν παραπάνω γκολ στο παιχνίδι, αλλά λίγο η αστοχή, λίγο η τύχη και λίγο… η Ουκρανία έφεραν το τελικό 3-2. Όπου στο τριτο γκολ ευθύνη φέρει ο πορτιέρο, καθώς η μπάλα του έφυγε μέσα από τα χέρια.

Η Αθλητική Δημοσιογραφία μπήκε στη ζωή μου, από μικρή ηλικία, όταν και έλεγα μικρός "Εγώ γεννήθηκα για Δημοσιογράφος". Φυσικά και οι πανελλήνιες είχαν άλλο όνειρο για μένα, γι' αυτό και με έστειλαν να διοικήσω επιχειρήσεις, αλλά δεν είχαμε τις ίδιες βλέψεις. Μια ιδιωτική σχολή βρέθηκε στο δρόμο μου και έτσι φτάσαμε στο σήμερα, όπου θα με βρείτε σε κάποια μέσα. Αυτό δεν μας αφορά και πολύ, αλλά θα τα λέμε από εδώ.

Start typing and press Enter to search