Με το δεξί η Αγγλία!

Με γκολ του Στέρλινγκ στο 57΄η Αγγλία επικράτησε της Κροατίας 1-0 και έκανε σεφτέ στο φετινό EURO και μάλιστα, έσπασε κατάρα για νίκες σε πρεμιέρα για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Τα “τρία λιοντάρια” είδαν στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 57΄να παίρνουν σάρκα και οστά όλες οι προσπάθειες που είχαν κάνει ήδη από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης κόντρα στην φερέλπιδα Κροατία, η οποία, ωστόσο, δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές ή τουλάχιστον αξιόλογες φάσεις σε όλο το ματς.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ ήταν  ο λυτρωτής για τους Άγγλους και η πρώτη νίκη σε πρεμιέρα τελικής φάσης στην ισοτρία τους είναι γεγονός.

Η Κροατία, τουλάχιστον, στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε να δημιουργήσει τις συνθήκες για επίθεση, ωστόσο, δεν απείλησε ποτέ τον Πίκφορντ.

Αθέατος ήταν ο πυλώνας κατά πολλούς της Κροατίας, Λούκας Μόντριτς ο οποίος έμεινε αρκετά στην αφάνεια και δεν συνέδραμε όσο ήλπιζαν οι φίλαθλοι της ομάδας στην δημιουργία ευκαιρίων και άνοιγμα του παιχνιδιού.

Η Αγγλία, πήρε τους 3 βαθμούς στον τέταρτο όμιλο και πλέον, κοιτάζει μπροστά με αισιοδοξία, αφού, έσπασε μια “αιώνια” κατάρα.

About Author /

Το αθλητικό ρεπορτάζ είναι το μόνο που μπορεί να συμπεριλάβει όλα τα αλλά είδη δημοσιογραφίας.. Αυτή η έκφραση ήταν απλά η επιβεβαίωση ότι με αυτό και μόνο θα ασχοληθώ.. Τελείωσα το Παντειο, ακολούθησα στο Καποδιστριακό το Αθλητικό Δίκαιο και βρίσκομαι στο Sportified για να υπηρετήσω αυτό που πίστευα πάντα για τη δημοσιογραφία.. Απρόσκοπτη, χωρίς χρώμα και αφοσίωση.. Έτσι πρέπει να είναι, έτσι προχωράμε και στο sportified.

Start typing and press Enter to search