4+1 περίεργα αξεσουάρ… ποδοσφαιριστών! (pics)

Κάποια είναι περίεργα, κάποια προκαλούν ακόμη και σήμερα ερωτηματικά, άλλα, ωστόσο, ήταν απαραίτητα για να μπορούμε να τους θαυμάζουμε σώους στο γήπεδο.

Πέντε ποδοσφαιριστές που δεν αποχωρίζονταν ποτέ τα… ιδιαίτερα αξεσουάρ τους, σε τέτοιο σημείο που θα μπορούσαν να θεωρούνται και… γούρια.

Αναλυτικά τα αντικείμενα με τους ποδοσφαιριστές

ΤΣΕΧ -ΚΡΑΝΟΣ

Μπορεί κανονικά να μην θεωρείται αξεσουάρ, αφού ήταν απαραίτητο για να μπορεί ο Τσεχ να αγωνίζεται με ασφάλεια, ωστόσο, το κράνος του – που τον ακολουθούσε έπειτα από μια σφοδρή σύγκρουση με αντίπαλο- είναι σήμα κατατεθέν για τον γκολκίπερ.

ΝΤΑΒΙΝΤΣ- ΓΥΑΛΙΑ

Πρόκειται για ένα ακόμη σήμα κατατεθέν. Τα ειδικά γυαλιά με τα οποία έπρεπε να αγωνίζεται ο Ντάβιντς ήταν αυτά που συγκέντρωναν όλα τα βλέμματα των φιλάθλων και τον έκαναν να ξεχωρίζει σε κάθε ματς.

ΣΟΥΑΡΕΣ- ΕΠΙΔΕΣΜΟΣ

Ο Λουίς Σουάρες μπορεί να έχει μείνει στην ιστορία για το ταλέντο του, για τις κακές αντιδράσεις του σε διάφορες στιγμές, – κακό συνήθειο το “δάγκωμα” – έχει συνδεθεί, όμως και με τον επίδεσμο που φορούσε σε κάθε αγώνα και τον έδειχνε όταν μετά τα γκολ του έκανε αφιέρωση στην οικογένειά του. Νote: Το χρώμα του επιδέσμου συνδυαζόταν πάντα με το χρώμα της φανέλας.

ΓΙΑΣΙΝ- ΤΡΑΓΙΑΣΚΑ

Η “μαύρη αράχνη” του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ήταν από αυτούς τους ποδοσφαιριστές που δεν ξεχνούσε κανείς γρήγορα. Η full black εμφάνισή του σε συνδυασμό με την τραγιάσκα που δεν έβγαζε ποτέ, ούτε κατά τη διάρκεια του αγώνα, έκαναν τον Γιασίν να γράψει… στιλιστική ιστορία.

ΚΙΡΑΛΙ- ΦΟΡΜΑ

Εδώ πρόκειται ξεκάθαρα για… γούρι. Μια φορά που την έβαλε τυχαία και αγωνίστηκε, ήταν αρκετή ώστε ο Ούγγρος γκολκίπερ να μην την αποχωριστεί ποτέ ξανά μέχρι και την τελευταία μέρα που είπε “αντίο” στα γήπεδα.

About Author /

Το Sportified.gr ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο ενημέρωσης, από απλό σε πιο... λεπτομερή. Δουλειά μας είναι να σας παρουσιάσουμε γεγονότα του παρελθόντος και μη, αναλύσεις, αλλά και τις απόψεις μας γύρω από τον κόσμο του Αθλητισμού.

Start typing and press Enter to search