Δεν υπάρχει… πάτος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο

Πολλά πράγματα έχουμε δει τις τελευταίες ημέρες, με αποκορύφωμα το χθεσινό, με τον Ολυμπιακό να κρύβεται πίσω από την μεταγραφή του Ρόουζ του… Άρη. (Αν φυσικά αποδειχθεί ότι όντως έγινε αυτό…)

Καθώς έγραφα αυτό το άρθρο, προσπαθούσα να σκεφτώ καλύτερο τρόπο για να σχολιάσω την κατάσταση που έχει φτάσει το ποδόσφαιρο στη χώρα…

Νομίζω πως η καλύτερη φράση, που ταιριάζει είναι “Η κατρακύλα δεν έχει πάτο”!

Από τη μια γίνονται μεταγραφές που δεν γίνονται γνωστές, από την άλλη πρόεδροι προσπαθούν να μάθουν… τα οικονομικά άλλων ομάδων (Διαβάστε την αποκάλυψη που κάναμε χθες) και τέλος Σουπερλιγκάτη ομάδα έχει αλλάξει “χέρια” και δεν έχει γίνει γνωστό (Διαβάστε αυτό που γράψαμε χθες).

Για ποιο λόγο να μένουν αυτά κρυφά; Τι έχουν να κρύψουν οι ομάδες;

Τι καταλαβαίνουμε από όλα αυτά;

Ότι κανείς δεν ασχολείται με την ομάδα του, αλλά και το πως θα την εξελίξει για να δείξουμε την χώρα μας στην Ευρώπη, αλλά προσπαθεί η κάθε ομάδα να… τσακώσει τον αντίπαλο, για να τον βγάλει στη “σέντρα”.

Από την άλλη υπάρχει και μια “αντικειμενική” ιστοσελίδα που χτυπά… ανελέητα μια ομάδα, είτε αυτή νικήσει, είτε ηττηθεί, αλλά δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι υπάρχουν συνάδελφοι που “ζουν και αναπνέουν” για να κυνηγούν ΕΝΑΝ συγκεκριμένο σύλλογο.

Απο την άλλη κανεις δεν κοιτά τον ευατό του, κανείς δεν διορθώνει τα λάθη του, παρά μόνο κυνηγά του… άλλου!

Πως περιμένουμε να φτιάξει το ποδόσφαιρο στη χώρα;

Πως θα γίνουμε “σοβαροί” στο εξωτερικό και όχι ο… περίγελος, που είμαστε τώρα;

Η Αθλητική Δημοσιογραφία μπήκε στη ζωή μου, από μικρή ηλικία, όταν και έλεγα μικρός "Εγώ γεννήθηκα για Δημοσιογράφος". Φυσικά και οι πανελλήνιες είχαν άλλο όνειρο για μένα, γι' αυτό και με έστειλαν να διοικήσω επιχειρήσεις, αλλά δεν είχαμε τις ίδιες βλέψεις. Μια ιδιωτική σχολή βρέθηκε στο δρόμο μου και έτσι φτάσαμε στο σήμερα, όπου θα με βρείτε σε κάποια μέσα. Αυτό δεν μας αφορά και πολύ, αλλά θα τα λέμε από εδώ.

Start typing and press Enter to search