Η πεντάδα με τις πολλές συμμετοχές ως… συμπαίκτες του Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί παρελθόν από τον καταλανικό σύλλογο. Η είδηση της αποδέσμευσής του δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Άπειροι συμπαίκτες, αντίπαλοι και αστέρες του ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι αποφάσισαν να του πουν το δικό τους αντίο στην απόφαση να μην φορέσει ξανά τη φανέλα των “μπλαουγκράνα“.

Ωστόσο, υπάρχουν πέντε ποδοσφαιριστές που μοιράστηκαν άπειρο ποδοσφαιρικό χρόνο με τον GOAT του συλλόγου όλα αυτά τα συνολικά 21 χρόνια που πέρασε στην Μπαρτσελόνα.

1. Σέρχιο Μπουσκέτς -567 ματς

Γέννημα θρέμμα της Μασία, ο Μπουσκέτς εδραιώθηκε στον ισπανικό σύλλογο με τον οποίο πραγματοποίησε συνολικά 629 εμφανίσεις, εκ των οποίων οι 567 ήταν παρέα με τον Μέσι.

2. Ζεράρ Πικέ -506 ματς

Ένα ακόμη “προϊόν” της ακαδημίας της Μπαρτσελόνα που κατέληξε να είναι από τους στυλοβάτες του συλλόγου τα τελευταία χρόνια. Ο Πικέ μέτρησε 506 ματς μαζί με τον συμπαίκτη του και καλύτερο όλων των εποχών στην ομάδα Μέσι.

3. Αντρέ Ινιέστα- 489 ματς

Ένας από τους καλύτερους μέσους που έχουν πατήσει ποτέ σε χορτάρι, ο Ινιέστα που πέρασε 16 συνολικά χρόνια στους “μπαλουγκράνα” αγωνίστηκε με τον Μέσι συνολικά σε 489 ματς.

4. Τσάβι- 399 ματς

Προτούαποσυρθεί και ακολουθήσει την καριέρα της προπονητικής ο Τσάβι ήταν ένας από τους κορυφαίους στην Μπαρτσελόνα. Ανήκε στο ένδοξο παρελθόν των Καταλανών και μαζί με τον Μέσι μοιράστηκε 399 παιχνίδια.

5. Βίκτορ Βάλδες -353 ματς

Ίσως από τους υποτιμημένους ποδοσφαιριστές που πέρασαν την πόρτα του Καμπ Νου, ο Βίκτορ Βάλδες, μέτρησε 353 από κοινού εμφανίσεις με τον Μέσι.

Η Αθλητική Δημοσιογραφία μπήκε στη ζωή μου, από μικρή ηλικία, όταν και έλεγα μικρός "Εγώ γεννήθηκα για Δημοσιογράφος". Φυσικά και οι πανελλήνιες είχαν άλλο όνειρο για μένα, γι' αυτό και με έστειλαν να διοικήσω επιχειρήσεις, αλλά δεν είχαμε τις ίδιες βλέψεις. Μια ιδιωτική σχολή βρέθηκε στο δρόμο μου και έτσι φτάσαμε στο σήμερα, όπου θα με βρείτε σε κάποια μέσα. Αυτό δεν μας αφορά και πολύ, αλλά θα τα λέμε από εδώ.

Start typing and press Enter to search