Οι πιο… τεμπελχανάδες πορτιέρο του ποδοσφαίρου

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν χρόνο συμμετοχής.

Υπάρχουν πέντε συγκεκριμένοι τερματοφύλακες που βολεύτηκαν στον πάγκο και δεν αντέδρασαν στιγμή στον παραγκωνισμό τους από τους προπονητές τους.

Χοσέ Μανουέλ Πίντο (Μπαρτσελόνα)

Από τις ιδιαίτερες περιπτώσεις “χαλαρού” τερματοφύλακα που κατάφερε να πανηγυρίσει περί τους 14 τίτλους (συμπεριλαμβανομένων και 2 τίτλων Champions League)

Τομάζο Μπέρνι (Ίντερ)

Ένα όνομα μια ιστορία για την Ίντερ. Ο Μπέρνι δεν φόρεσε γάντια βασικού ούτε καν αναπληρωματικού τερματοφύλακα ούτε μια φορά στους “νερατζούρι” παρότι ανήκε στον ιταλικό σύλλογο έξι χρόνια.

Τομ Στάρκε (Μπάγερν Μονάχου)

Ο συγκεκριμένος ήταν άτυχος ως έναν βαθμό και αυτό διότι είχε να ανταγωνιστεί τον Μάνουελ Νόϊερ, το τείχος των Βαυαρών. Παρόλα αυτά, πληρωνόταν κανονικότατα για τα έξι χρόνια παραμονής του στον γερμανικό σύλλογο.

Κάρλο Κουντιτσίνι (Τσέλσι)

Μοιάζει… άκυρη η συγκεκριμένη περίπτωση στο παρόν άρθρο, ωστόσο, ο Κουντιτσίνι έχει περάσει στην ιστορία σαν δεύτερος στους “μπλε”. Κυρίως από τη στιγμή που μπήκε δυναμικά στο ρόστερ του συλλόγου ο Τσεχ. Βέβαια, ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας έχει κερδίσει τη χρονιά 2002/03 το βραβείο του MVP τερματοφύλακα, αλλά, δεν ήταν αρκετό για να παραμείνει… αξέχαστος.

Κάρλο Πινσόλιο (Γιουβέντους)

Ίσως από τους πιο γνωστούς παγκίτες της Γιουβέντους. Ο Πινσόλιο πληρώνεται για να κάθεται και να βλέπει τα ματς της ομάδας του από τη θέση του παρατηρητή.
Έφυγε αρκετές φορές δανεικός, ωστόσο, κανείς προπονητής έκτοτε δεν τον έχει εμπιστευτεί για να του δώσει έστω και λίγο χρόνο συμμετοχής. Έτσι για το… γαμώτο.

About Author /

Το αθλητικό ρεπορτάζ είναι το μόνο που μπορεί να συμπεριλάβει όλα τα αλλά είδη δημοσιογραφίας.. Αυτή η έκφραση ήταν απλά η επιβεβαίωση ότι με αυτό και μόνο θα ασχοληθώ.. Τελείωσα το Παντειο, ακολούθησα στο Καποδιστριακό το Αθλητικό Δίκαιο και βρίσκομαι στο Sportified για να υπηρετήσω αυτό που πίστευα πάντα για τη δημοσιογραφία.. Απρόσκοπτη, χωρίς χρώμα και αφοσίωση.. Έτσι πρέπει να είναι, έτσι προχωράμε και στο sportified.

Start typing and press Enter to search