Ελάχιστες φάσεις, τρεις βαθμοί απώλεια!

Ο Ολυμπιακός είχε δύσκολο έργο στη Γερμανία ακόμη και πριν τη σέντρα. Λίγο ο διαιτητής, λίγο τα λάθη ήταν η χαριστική βολή για την ήττα.

Δύο πέναλτι και ένα γκολ που ξεκίνησε από στημένη φάση και τελικά η αδράνεια του Ολυμπιακού έδωσε προβάδισμα στην Άιντραχτ ήταν τα πρώτα στοιχεία του πρώτου ημιχρόνου στη Φρανκφούρτη.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν δυνατό 45λεπτο με γεμάτες φάσεις, ωστόσο, η Άιντραχτ ήταν εκείνη που είχε τον έλεγχο της κατάστασης. Οι Πειραιώτες είχαν μερικές ευκαιρίες κυρίως από αντεπίθεση να ανοιχθούν στο γήπεδο και να τρέξουν με τον Ελ Αραμπί να χάνει μια πολύτιμη ευκαιρία να δώσει πάσα στον Μασούρα και να βάλει τους ερυθρόλευκους μπροστά στο σκορ.

Το πρώτο ημίχρονο είχε χαρακτηριστικά έντονου ματς, με δυνατά μαρακρίσματα και από τις δύο πλευρές και, μάλιστα, τα δύο πέναλτι που δόθηκαν με μερικά δευτερόλεπτα διαφορά ήταν αυτά που απέδειξαν ότι δεν θα ήταν ένα εύκολο βράδυ στη Γερμανία για τους Έλληνες πρωταθλητές.

Η Άιντραχτ είχε αδυναμίες που, ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν εκμεταλλεύτηκε και τελικά πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ 2-1 να δημιουργεί περισσότερο άγχος για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι αετοί δεν σταμάτησαν λεπτό την πίεσή τους προς την εστία του Ολυμπιακού ούτε με το καλησπέρα του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Ολυμπιακός κλείστηκε ακόμη περισσότερο, δεν μπορούσε να αντιδράσει τόσο εύκολα, έκανε αντεπιθέσεις αλλά, λίγο ο διαιτητής που δεν έδωσε οφθαλμοφανή πέναλτι, λίγο και η ασυνεννοησία μεταξύ των δράσεων των παικτών του Ολυμπιακού δεν έδωσαν στην ελληνική ομάδα την ανατροπή που τόσο κυνηγούσε στη Γερμανία.

Αντ’αυτού, η Άιντραχτ έφθασε στο 3-1 και τελικά με μια ντουζίνα τελικές κατάφερε να ανατρέψει την εικόνα που είχε μέχρι τώρα στην αγωνιστική της πορεία τόσο σε Ευρώπη όσο και σε Bundesliga. Αν μη τι άλλο, επρόκειτο για την πρώτη εντός έδρας νίκη της Άιντραχτ τη φετινή σεζόν.

 

 

About Author /

Το αθλητικό ρεπορτάζ είναι το μόνο που μπορεί να συμπεριλάβει όλα τα αλλά είδη δημοσιογραφίας.. Αυτή η έκφραση ήταν απλά η επιβεβαίωση ότι με αυτό και μόνο θα ασχοληθώ.. Τελείωσα το Παντειο, ακολούθησα στο Καποδιστριακό το Αθλητικό Δίκαιο και βρίσκομαι στο Sportified για να υπηρετήσω αυτό που πίστευα πάντα για τη δημοσιογραφία.. Απρόσκοπτη, χωρίς χρώμα και αφοσίωση.. Έτσι πρέπει να είναι, έτσι προχωράμε και στο sportified.

Start typing and press Enter to search