Η Λίβερπουλ πήγε… Τουρκία για τρεις του Ολυμπιακού

Στην μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού, μέσα στην έδρα της Φενέρμπαχτσέ, υπήρξαν… άνθρωποι της Λίβερπουλ, όπου για άλλους πήγαν και σε άλλους κατέληξαν.

Οι “Reds” ήταν εκεί για να τσεκάρουν κάποιους στόχους, ωστόσο τρεις του Ολυμπιακού τους “έκλεψαν” την καρδιά, με πρώτον και καλύτερο τον Αγκιμπού Καμαρά.

Παράλληλα και ο άλλος… Καμαρά δεν έμεινε εκτός, όπου τράβηξε τα βλέμματα της Αγγλικής ομάδας και διαρκώς σημείωναν πράγματα.

Τέλος ο τρίτος της “παρέας” ήταν ο Σισέ, όπου οι αμυντικές του τοποθετήσεις έδωσαν την αίσθηση τους σκάουτερ, πως θα μπορούσε να εξελιχθεί και να δυναμώσει μια άμυνα.

Κάπως έτσι αν ερχόταν… πρόταση για τον “βράχο” του Ολυμπιακού, τότε θα του έβαζαν “κορδελίτσα” γρήγορα γρήγορα, καθώς ο Σισέ δεν έχει σταθερό “πρόσωπο” μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα από το Λιμάνι “βγαίνει” πως για τον Μαντί Καμαρά έρχονται και οι… Ιταλοί, όπου θα παζαρέψουν αρκετό “μαρούλι” για να τον αφήσουν να φύγει από την ομάδα

Όλα θα φανούν κοντά στον Γενάρη, αν υπάρχει εκεί επαφή, αλλιώς το… καλοκαίρι θα είναι “γεμάτο”!

Η Αθλητική Δημοσιογραφία μπήκε στη ζωή μου, από μικρή ηλικία, όταν και έλεγα μικρός "Εγώ γεννήθηκα για Δημοσιογράφος". Φυσικά και οι πανελλήνιες είχαν άλλο όνειρο για μένα, γι' αυτό και με έστειλαν να διοικήσω επιχειρήσεις, αλλά δεν είχαμε τις ίδιες βλέψεις. Μια ιδιωτική σχολή βρέθηκε στο δρόμο μου και έτσι φτάσαμε στο σήμερα, όπου θα με βρείτε σε κάποια μέσα. Αυτό δεν μας αφορά και πολύ, αλλά θα τα λέμε από εδώ.

Start typing and press Enter to search