Τέσσερις Αθλητικές ταινιάρες με πολύ… δράση!

Αν ψάχνεις να βρεις κάτι που θα σε κάνει να ξανά κάτσεις στον καναπέ τους τότε σου έχουμε τη λύση…

Παρακάτω θα δεις τις προτάσεις μας για τις καλύτερες αθλητικές σειρές του Netflix.

The Last Dance

Αφού ξεκινήσαμε την αναφορά μας από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μάικλ Τζόρνταν, η πρώτη μας πρόταση είναι αυτή.

Τα επεισόδια της σειράς έχουν να κάνουν με την τελευταία σεζόν του Μάικλ Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς και την προσπάθεια τους για το δεύτερο three-peat!

Μέσα από αυτά μπορείτε να δείτε τις κορυφαίες στιγμές από την καριέρα του θρύλου του ΝΒΑ, αλλά και πτυχές της ιστορίες που μέχρι σήμερα αγνοούσατε.

Sunderland ’till I die

Ακόμα και αν δεν είστε οπαδοί της Σάντερλαντ, αυτή τη σειρά θα την αγαπήσετε. Μας παρουσιάζει την πορεία των “μαυρόγατων” τις σεζόν 2017-18 και 2018-19 με μπόλικα inside information για το πώς διοικείται μια ομάδα (ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα 2 επεισόδια των deadline days).

Μέσα από τη σειρά μας δείχνει και τη σύνδεση που έχει η ομάδα με τους οπαδούς. Βέβαια το αρνητικό της σειράς είναι ότι οι ποδοσφαιρόφιλοι γνωρίζουν ήδη το τέλος, αλλά κατά τ’ άλλα αξίζει να τη δεις.

The English Game

Μας ταξιδεύει στα τέλη του 19ου αιώνα, όταν και το ποδόσφαιρο έκανε τα πρώτα του βήματα. Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα μας δείχνει ποδοσφαιριστές από εντελώς διαφορετικούς κόσμους: o πλούσιος, Άγγλος, Arthur Kinnaird και ο Σκωτσέζος, εργάτης, Fergus Suter που προέρχεται από μια δυσλειτουργική οικογένεια με ένα πατέρα μέθυσο, θα αλλάξουν μια για πάντα, τόσο το ποδόσφαιρο, όσο και την Αγγλία.

Ουσιαστικά στη σειρά θα δεις και διαφορετικά πράγματα εκτός του ποδοσφαίρου, όπως τις ταξικές διαφορές, ανισότητα των 2 φύλων, φιλία.

Apache

Last but not least που λένε… η ζωή του Κάρλο Τέβες! Το Apache δείχνει πως κατάφερε από τις κακόφημες γειτονιές του Μπουένος Άιρες να γίνει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές.

Είναι διάρκειας 8 επεισοδίων περίπου 45 λεπτών το καθένα και είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε σαν θεατές πως οι ποδοσφαιριστές δεν γεννιούνται μέσα στα πλούτη.

Η Αθλητική Δημοσιογραφία μπήκε στη ζωή μου, από μικρή ηλικία, όταν και έλεγα μικρός "Εγώ γεννήθηκα για Δημοσιογράφος". Φυσικά και οι πανελλήνιες είχαν άλλο όνειρο για μένα, γι' αυτό και με έστειλαν να διοικήσω επιχειρήσεις, αλλά δεν είχαμε τις ίδιες βλέψεις. Μια ιδιωτική σχολή βρέθηκε στο δρόμο μου και έτσι φτάσαμε στο σήμερα, όπου θα με βρείτε σε κάποια μέσα. Αυτό δεν μας αφορά και πολύ, αλλά θα τα λέμε από εδώ.

Start typing and press Enter to search