Το ποδόσφαιρο στον πάγο ανεβάζει τις μετοχές του (video)

Το ποδόσφαιρο στον πάγο έχει γίνει ανάρπαστο σε όλη την Ευρώπη και σιγά σιγά οδηγείται σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η… παραλλαγή του ποδοσφαίρου ξεκίνησε στην Γερμανία και σε κάθε αναμέτρηση σημειώνεται sold out, όπως και η τηλεθέαση “Χτυπά” κόκκινο αγώνα με τον αγώνα.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα άθλημα, το οποίο έχει στοιχεία ποδοσφαίρου και χόκεϊ, ωστόσο πρόκειται για κάτι δύσκολο, καθώς δεν είναι εύκολο να αγωνιστεί σε πάγο, χωρίς παγοπέδιλα.

Κανόνες παιχνιδιού

Η σέντρα γίνεται στον χώρο του κέντρου. Η μπάλα τοποθετείται στη μέση του γηπέδου, με την κάθε ομάδα να επιλέγει έναν παίκτη της, με ταχύτητα να τη διεκδικήσει.

Ο κάθε παίκτης επιτρέπεται να σκοράρει με το κεφάλι ή να στοπάρει την μπάλα με τον κορμό του, αλλά απαγορεύεται να ανατρέψει αντίπαλο για να κερδίσει την μπάλα.

Η κάθε πλευρά έχει 7 παίκτες, με αλλαγές, ωστόσο με κάθε κόκκινη κάρτα, ο παίκτης δεν αντικαθίσταται.

Οι “ποδοσφαιριστές” αντί για παπούτσια με τάπες, φορούν παπούτσια φλατ, από αυτά που φορούν στο bowling οι παίκτες.

Δείτε κάποια βίντεο με το άθλημα:

Η Αθλητική Δημοσιογραφία μπήκε στη ζωή μου, από μικρή ηλικία, όταν και έλεγα μικρός "Εγώ γεννήθηκα για Δημοσιογράφος". Φυσικά και οι πανελλήνιες είχαν άλλο όνειρο για μένα, γι' αυτό και με έστειλαν να διοικήσω επιχειρήσεις, αλλά δεν είχαμε τις ίδιες βλέψεις. Μια ιδιωτική σχολή βρέθηκε στο δρόμο μου και έτσι φτάσαμε στο σήμερα, όπου θα με βρείτε σε κάποια μέσα. Αυτό δεν μας αφορά και πολύ, αλλά θα τα λέμε από εδώ.

Start typing and press Enter to search