Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος δεν θα μείνει στη Σπόρτινγκ και όχι άδικα!
Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε και ο Αμόριμ δεν τον… στήριξε, όσο θα έπρεπε με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο ψάξιμο.
Προ ημερών η ΑΕΚ κατέθεσε διπλή πρόταση στα “Λιοντάρια” της Πορτογαλίας για την απόκτησή του, χωρίς ωστόσο να δρομολογηθούν εξελίξεις.
Όμως, η Ένωση παραμένει στην… κούρσα για τη μεταγραφή του πρώην άσου του Παναθηναϊκού, αλλά δεν… παίζει μόνη της από την ελληνική αγορά. Όπως τονίζουν δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, στο… κόλπο έχει μπει και ο Ολυμπιακός, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί “εμφύλιος”.
Η εφημερίδα “Record”, επίσης, μετέφερε την πληροφορία πως ο Αλεξανδρόπουλος απασχολεί τις δύο ομάδες από τη Γαλλία, με ρεπόρτερ των τοπικών Μέσων να στέκονται στον μεγάλο ανταγωνισμό που καλούνται να ξεπεράσουν η Νις και το Στρασβούργο.